Learn more about e-Career and how to advance in the activity you have selected.

Explore the Faculty.

Programet

Bachelor, Master dhe Doktoraturë

Lexo më shumë

Zyra për Studime Klinike

Lexo më shumë

Dokumente

Informata të rëndësishme për studentë

Lexo më shumë

Na ndiqni në mediat sociale përmes faqeve zyrtare të Fakultetit Juridik.

Disa fjalë nga studentët tanë.

Ikumi Ishidate

Happy Student
I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Gylymser Hoxhaj

Happy Student
International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.