• Mirësevini në Fakultetin Juridik!

     

Ligjeratë nga Kapiten Luan Ibrahimi me rastin e Javës Kundër Korrupsionit

Njoftohen studentët dhe personeli i interesuar se të martën, datë 11.12.2018, me rastin e Javës Kundër Korrupsionit do të mbahet ligjeratë nga Kapiten Luan Ibrahimi i cili është Shef i Njësisë për...

Më shumë

Eksperti nga SHBA Terrence Hake do të mbajë dy sesione ligjeratash mbi korrupsionin publik dhe masat për luftimin e tij

 Ekperti nga SHBA Terrence Hake do të mbajë dy sesione ligjeratash mbi korrupsionin publik dhe masat për luftimin e tij

Në kuadër të bashkëpunimit të mirëfilltë tashmë të vendos...

Më shumë

Roli i universiteteve në ballafaqimin me të kaluarën-Drejtesia Tranzicionale

Lancimi i projektit " Roli i Universiteteve në ballafaqimin me të kaluarën - Drejtësia Tranzicionale, përkrahur nga Zyra Norvegjeze, ka për qëllim të sjellë së bashku përfaqësuesit e Instituci...

Më shumë

Konferenca e 15-të Rajonale për të Drejtën Ndërkombëtare Private me temën " Nga akti i së DNP i vitit 1982 kundrejt akteve të reja të DNP në rajon"

Sot në Fakultetin Juridik u mbajt Konferenca e 15-të Rajonale për të Drejtën Ndërkombëtare Private me temën " Nga akti i së DNP i vitit 1982 kundrejt akteve të reja të DNP...

Më shumë

Studentët dhe profesorët e Fakultetit Juridik marrin pjesë në garën ndërkombëtare Mid Atlantic – European Union Simulation në Washington si dhe pjesëmarrje në aktivitete akademike në James Medison University në Harrisonburg - SHBA.

Ekipi i Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës i përbërë nga 3 profesorë dhe 6 studentë, i kryesuar nga Dekani Prof.Asoc.Dr Haxhi Gashi dhe profesorët Prof.Asoc.Dr.Remzije Istrefi, Luz B...

Më shumë