Mundësi Punësimi në ELKOS GROUP

10 Mars 2021
SHARE

Jeni në kërkim të një Karrierë?
Behu pjesë e ekipit ELKOS GROUP, me mundësi punësimi për këto drejtime:

Ekonomiks;
Marketing;
Banka, financa dhe kontabilitet;
Menaxhment dhe informatikë;
Gjuhë  dhe letërsi angleze;
Gjuhë  dhe letërsi turke.

Vlen për studentët në vitin e fundit të studimeve bachelor/absolvent.

Me datë: 15 mars 2021, nga ora 09:30, Ju mirëpresim ne fazën e parë  të  intervisitimit në  objektin e ETC -së në   Fushë Kosovë, ne do të  jemi aty për ju që  të  pranoni të gjitha informatat e duhura për të  qenë pjesë e kompanisë tonë. 

Njoftohuni me ELKOS GROUP, si punëdhënësin me serioz në Kosovë. 

Tel. 0800 30 300
www.elkosgroup.com
www.etc-ks.com

 
Suksese!