Ligjeratë virtuale rreth përgatitjes së dokumenteve për aplikim në punë, 1 mars 2021

10 Mars 2021
SHARE

Të dashur studentë,

Të hënën më 1 mars, nga ora 15:30h ju ftojmë të bëheni pjesë e ligjeratës virtuale në platformën Meet për të kuptuar më mirë hapat e përgatitjes së CV-së, letrës motivuese dhe kërkesës për referencë (letër rekomandim) drejtuar punëdhënësit të mëhershëm ose profesorëve.

Apliko duke plotësuar këtë formë:

https://docs.google.com/forms/d/1gBO5hkQiGcObuZQ8E4099qGI0D9IXYkLxo0o-JWiTR8/edit?usp=sharing

 

Kliko linkun për t'u bërë pjesë e ligjeratës: meet.google.com/zxi-abnp-cox

Mirupafshim.