LIGJERATË E HAPUR ‘’Spanja dhe Kosova: Nga bashkëpunimi deri tek njohja’’ Prof. Fernando E. Nuño Santana

29 Prill 2022
SHARE

LIGJERATË E HAPUR


‘’Spanja dhe Kosova: Nga bashkëpunimi deri tek njohja’’


Prof. Fernando E. Nuño Santana


5 maj 2022, e enjte


11:00-12:30


Amfiteatri i Madh

 


Të nderuar studentë dhe staf akademik,


Ju njoftojm se me datën 5 maj 2022, me fillim nga ora 11.00 në Amfiteatrin e Madh të Fakultetit Juridik, do të
mbahet ligjeratë e hapur e Prof. Fernando E. Nuño Santana nga Fakulteti i Shkencave Politike/Complutense
University, Madrid me temën ‘’Spanja dhe Kosova: nga bashkëpunimi tek njohja’’. Ligjerata do të moderohet
nga Prof. Asist. Dr. Bekim Sejdiu.


Ftoheni që të merrni pjesë.