Rezultatet preliminare të afatit plotësues në studimet Baçelor për vitin akademik 2023-24

11 Shtator 2023
SHARE

Të Rregullt (Kliko këtu)

Presheva, Bujanoci, Medvexha (Kliko këtu)

 

Kandidatët të cilët sipas rezultatit preleminar renditen si kandidatë të papranuar, mund të paraqesin ankesë në Fakultetin Juridik.

Ankesat pranohen me datë 12.09.2023 dhe 13.09.2023, deri në ora 16:00. Pas këtij afati, ankesat nuk do të pranohen.

Shqyrtimi i ankesave bëhet nga Komisioni për shqyrtimin e ankesave, ditën e Enjte,  me datë 14.09.2023, duke filluar nga ora 09:00, në Amfiteatrin e Madh të Fakultetit Juridik.