FAKULTETI JURIDIK (UP) SHPALL THIRRJE PËR APLIKIM TË STUDENTËVE NË PROGRAMIN E CERTIFIKIMIT “KLINIKA CIVILE”

26 Janar 2024
SHARE

Të nderuar Studentë të Fakultetit Juridik,

Ju ftojmë që të aplikoni në thirrjen për të qenë pjesë e programit të certifikimit në “Klinikën Penale”, e cila do të zhvillohet si program i veçantë i akredituar i Qendrës për Studime Klinike (QSK), në bashkëpunim me gjyqtarë, prokurorë dhe avokatë.

Për të hapur thirrjen klikoni KËTU .

Me respekt,

Fakulteti Juridik-UP