FTESË - Ceremonia e pritjes së studentëve përfaqësues në garën “Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot” – E marte_02.04.2023_Ora 14:00

02 Prill 2024
SHARE

Në emër të Dekanit Prof.Avni Puka, jeni të ftuar për të qenë pjesë e ceremonisë se pritjes se studentëve/ekipit përfaqësues në garën e  drejtësisë “Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot” të mbajtur në Vjenë të Austrisë, ku arritën një sukses të jashtëzakonshëm, duke u rënditur ndër 3 ekipet më të mira në botë.

 

Vendi: Fakulteti Juridik UP, Amfiteatri i vogël;

 

Koha: E martë, 02.04.2024, me fillim nga ora 14:00.

 

Agjenda:

-        Fjalë mirëseardhje nga Dekani i Fakultetit Juridik;

-        Ndarja e mirënjohjeve dhe “Logos së Fakultetit Juridik” për studentët e ekipit përfaqësues;

-        Fjala/Bashkëbisedim me studentët e ekipit përfaqësues në garën “VIS Moot”.