Orari i provimeve-Baçelor
Orari i provimeve për afatin e Janarit, Qershorit, Shtatorit 2023
Publikuar me: 27/12/2022 Shkarko
Orari i provimeve ne afatin e Nëntorit 2022 Baçelor
Publikuar me: 01/11/2022 Shkarko
Orari i provimeve të Shtatorit 2022
Publikuar me: 25/07/2022 Shkarko
Orari i provimeve - Afati i Prillit 2022
Publikuar me: 02/04/2022 Shkarko
Orari i provimeve ne afatin e Dhjetorit 2021-Studimet Baçelor
Publikuar me: 24/11/2021 Shkarko
Njoftim për konsultime - Rrustem Asllanaj
Publikuar me: 15/10/2021 Shkarko
Njoftim për Konsultime - Prof.Dr. Visar Morina
Publikuar me: 15/10/2021 Shkarko
Njoftim - Notat e provimit nga e Drejta Familjare dhe Trashëgimore; Lënda zgjedhore Klinika Juridike nga e Drejta Familjare dhe Trashëgimore
Publikuar me: 11/10/2021 Shkarko
Konsultimet nga lënda ,, Gjyqësia Kushtetuese'' - Prof.Dr. Visar Morina
Publikuar me: 04/10/2021 Shkarko
Notat e provimit nga e Drejta Romake janë përshkruar drejpërdrejt në SEMS ndërsa shikimi i testeve mund të bëhet të hënen me datën 4 Tetor 2021 në amfiteatrin e madh, ora 13-30 - Prof. Asoc. Dr. B
Publikuar me: 03/10/2021 Shkarko
Njoftohen studentët që kanë hyrë në provim në lëndën “E drejta tregtare”, se konsultimet mbahen me datë 30.09.2021 prej orës 1000 në sallën D1. (Prof. Ass. Dr. Valbon Mulaj).
Publikuar me: 29/09/2021 Shkarko
Konsultimet nga lendet E drejta tregtare - E drejta e pronesise intelektuale dhe E drejta kontraktore - Dr.sc. Luljeta Plakolli - Kasumi
Publikuar me: 29/09/2021 Shkarko
Orari alternativ i provimeve ne afatin e shtatorit 2021 - Bacelor
Publikuar me: 21/09/2021 Shkarko
Orari i mbajtjës së provimeve për afatin e Shtatorit 2021 - Baçelor
Publikuar me: 06/09/2021 Shkarko
Orari i provimeve per afatin e muajit Qershor 2021-Bachelor
Publikuar me: 09/06/2021 Shkarko
Orari i provimeve per afatin e muajt Maj 2021-Bachelor
Publikuar me: 02/04/2021 Shkarko