VENDIM / Për plotësimin e kuotave të rezervuara për komunitetin jo shumicë dhe për kandidatë nga viset e tjera jashtë Kosovës, sipas të të gjitha niveleve të studimeve për pranim në vitin akademik 2020/21

16 Nëntor 2020
SHARE


  VENDIM / (Kliko këtu për ta shkarkuar vendimin)