📣 Panairi i 4-të i Universiteteve Franceze në Kosovë / Datë: 8 Dhjetor 2021 / Ora: 10:00 - 18:00

03 Dhjetor 2021
SHARE

🚀 Rikthehet Panairi i 4-të i Universiteteve Franceze në Kosovë! Ju ftojmë të merrni pjesë më 8 dhjetor, online ose personalisht, për të diskutuar me universitetet franceze në fushën tuaj.

⏰ Nga ora 10:00 - 11:00: tryezë e rrumbullakët dhe prezantimi i studimeve në Francë - në Universitetin AAB

⏰ Nga ora 11:00 - 18:00: Webinar 20 minutësh me universitetet franceze - Online në platformën e dedikuar.


Të gjithë webinarët do të zhvillohen online, në platformën e Panairit. Duke u regjistruar paraprakisht këtu, do të merrni të gjitha informatat për t'u lidhur me platformën sapo ajo të hapet: https://forms.gle/nAAtT6E6Wmwacap18

Panairi Universitar Francez në Kosovë organizohet nga Ambasada Franceze në Kosovë, Aleanca Franceze e Prishtinës dhe Espace Campus France, në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës dhe Universitetin AAB.
 
 

__________________________________________________

 

Ju falënderojmë për bashkëpunimin.

Ju lutem, për ç'do informata me rendësi, ndihuni të lirë të na kontaktoni.

 

Me respekt, 

 

stafi i QZhK-së

 

--

 

Qendra për Zhvillim të Karrierës 
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"


Adresa: Biblioteka Kombëtare e Kosovës
Kati i I-rë
Tel: 038/ 
248 925

               248 926

 

Bëhu adhurues i faqes tonë në Facebook dhe Instagram!

facebook.com/qzhkunipr

instagram.com/qzhk.up